Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí roštěnky se žampióny

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žampióny nakrájíme na menší kousky a na rozpáleném oleji orestujeme. Roštěnky nakrájíme na menší kousky, naklepeme, osolíme a na rozpáleném oleji orestujeme. Dáme do hrnce i s výpekem, zalijeme vodou, přidáme bujón, hořčici, kari, česnek nakrájený na kousky, orestované žampióny a dusíme do změknutí masa. Během dušení přiléváme vodu, pokud se vypařila. Podle toho kolik chceme mít štávy přidáme vody a zahustíme škrobem rozmíchaným v trošce vody. Podáváme s rýží, bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

liza |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
any20 |19. března 2013
vyzkouším Odpovědět
miri3 |10. března 2013
houby máme rádi, vyzkouším Odpovědět
sojka30 |18. ledna 2013
tak to určitě udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!