Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí roštěná

Autor receptu: Shades (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
42× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso nakrájíme na plátky, nařízneme a naklepeme po obou stranách. Naklepané plátky masa osolíme, opepříme a potřeme plnotučnou hořčičí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Připravíme si hrnec a na sádle či oleji osmažíme cibulku do zlatova. Potom na cibulce opečeme maso po obou stranách, podlijeme vařící vodou a přidáme kostičku masoxu. Pod pokličkou dusíme zhruba 70 minut dokud maso není měkké. Během vaření podle potřeby podléváme vodou. Na zahuštění si do hrnečku naliji asi 100ml studené vody a přidáme 3 lžíce hladké mouky. Vyndáme maso a omáčku zahustíme a necháme ještě povařit cca 15 minut. Jako přílohu podáváme rýži. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |28. března 2014
stefany, to už není co komentovat? Odpovědět
Proxi |25. února 2014
super :-) Odpovědět
Januse |24. září 2013
také tak dělám je to výborné Odpovědět
tepito |24. září 2013
máme rádi Odpovědět
Jerry13 |4. července 2013
rozhodně vyzkouším :) Odpovědět
Jerry13 |4. července 2013
super :) Odpovědět
jitulka |3. července 2013
mnam Odpovědět
Gabrielle |1. července 2013
:) mnam Odpovědět
cvrcek |30. června 2013
zkusím:-) Odpovědět
Bohu |17. června 2013
vařím podobné, ale vyzkouším i toto Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!