Staňte se našimi fanoušky na:

HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ S OPEČENÝM BRAMBOREM

Autor receptu: JarcaPralinka (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

PLÁTKY ROŠTĚNÉ OSOLÍME, OPEPŘÍME A OBALÍME V MOUCE SMÍCHANÉ S MLETOU PAPRIKOU A ZPRUDKA OPEČEME NA OLEJI. NECHÁME ZATÁHNOUT A VYNDÁME. NA VÝPEKU SI OSMAHNEME NA KOSTIČKY NAKRÁJENOU CIBULI, KTEROU MÍRNĚ PODLÉVÁME AŽ SE VYTVOŘÍ SOSÍK. MŮŽEME JEŠTĚ POPŘÍPADĚ ZAPRÁŠIT ZBYLOU MOUKOU PROMÍCHANOU S PAPRIKOU. PŘIDÁME MASO A DUSÍME DO MĚKKA. MEZITÍM SI OŠKRÁBEME BRAMBORY, KTERÉ NAKRÁJÍME NA MĚSÍČKY A POVAŘÍME JE V OSOLENÉ VODĚ ASI JEN 4-5 MINUT. SCEDÍME A PROMÍCHÁME S TROŠKOU MÁSLA (MŮŽEME TAKY PŘIDAT NAKRÁJENOU CIBULKU. VŠE VYSYPEME NA PLECH, KTERÝ JSME SI VYLOŽILI PEČÍCÍM PAPÍREM A PEČEME V TROUBĚ PŘI 200°C ASI 10 - 15 MINUT. Asi tak na 3 porce. PŘEJI DOBROU CHUŤ :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |5. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Victor |4. listopadu 2013
Dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!