Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí polévka s těstovinami

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do tlakového hrnce dáme studenou vodou opláchnuté maso, očištěnou zeleninu vcelku, sůl, kuličky pepře, nového koření, snítku libečku a zalijeme 2 litry studené vody. Hrnec uzavřeme a vaříme asi 60 minut. Po uvaření z vývaru maso a zeleninu vyjmeme. Vývar přelijeme přes síto do čistého hrnce. Obrané maso a zeleninu nakrájíme na menší kousky. Ve vývaru rozpustíme bujón, nebo dosolíme dle chuti. Přidáme do něj zeleninu, obrané maso, polévku necháme přejít varem, ochutíme sušenou petrželkou a odstavíme. Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu s 1 lžičkou oleje. Polévku nalijeme na talíř a dle chuti dáme uvařené těstoviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PF*13 |2. června 2013
moc dobrá polévka Odpovědět
sari |1. června 2013
jak od babičky 1* Odpovědět
honzíček |1. června 2013
mnam Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
david.kruml.1 |30. května 2013
dobrá hovězí polévka nemá chybu Odpovědět
pavlinf |30. května 2013
mnamka Odpovědět
betka |30. května 2013
máme rádi Odpovědět
mokilko|30. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!