Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky s okurkou a smetanou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa naklepeme a dáme do kastrolu na rozehřátý olej. Trochu je opečeme, obrátíme, osolíme, opepříme a přiklopíme poklicí. Maso pustí šťávu. Po vydušení šťávy přidáme nakrájený, nebo nasekaný česnek. Podlijeme vodou a plátky dusíme do měkka. V troše vody rozmícháme hořčici, okurku nakrájíme na drobno a vše přidáme k masu. Ve studené vodě rozmícháme mouku, omáčku zahustíme a provaříme. Na závěr přilijeme smetanu, necháme přejít varem a odstavíme. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |20. března 2013
Taková okurková omáčka. Paráda, určitě vyzkouším:-) Odpovědět
any20 |20. března 2013
to vypadá dobře Odpovědět
pavlinf |20. března 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!