Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí pečeně ve vlastní šťávě s opečenou zeleninou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cuketu, lilek, cibuli a česnek nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, přidáme tymián a zalijeme trochou olivového oleje. Necháme stát asi 10 minut a poté zprudka opečeme dozlatava. 2) Roštěnec opečeme ze všech stran na oleji, poté ztlumíme, přiklopíme poklicí a za občasného otočení opékáme 10 minut. 3) Bazalku upečeme do světle hněda v troubě. 4) Roštěnec vyndáme ze šťávy, do které rozšleháme máslo. Poté dáme bazalku

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |5. září 2014
tak to bych si dala... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!