Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí pečeně na cibuli

Autor receptu: vladimíra (23 receptů)

Množství: Pro 4 osoby
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: 20 min.
Vaření: 1 hod. 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme , nasekneme okraje,osolíme, opepříme.Cibuli nakrájíme na kostičky. Maso opečeme na rozpáleném oleji z obou stran a vyjmeme, do výpeku vložíme cibuli a opečeme do zlatohnědé barvy, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem, vínem, vložíme zpět maso, zakryjeme pokličkou, vložíme do vyhřáté trouby a při 170°C pečeme asi 1,5hod. Cibule nakrájíme na klínky, opečeme v dostatečném množství oleje do zlatohněda a necháme okapat na savém papíru. Na talíř servírujeme porci masa se štˇávou, brambory a doplníme smaženou cibulí

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!