Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí na houbách podle pana Jeníka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Špalíček libového masa osolíme,opepříme,potřeme olejem a necháme rozležet.Pak maso ze všech stran opečeme dozlatova na oleji v pánvi.Vkastrole zpěníme na trošce másla drobně nasekanou cibuli,přidáme opečené maso,podlijeme horkou vodou,přidáme zeleninový bujon a zvolna dusíme skoro doměkka.Pak přidáme na plátky nakrájené houby.Podusíme doměkka,zahustíme světlou jíškou a jěště 10 minut povaříme.Podle chuti osolíme,opepříme a nakonec posypeme hrstí jemně nasekané petrželky.Podáváme s bramborovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!