Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí na česneku s rýží

Autor receptu: Martinka42 (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji pozvolna rozpustíme slaninu. Očištěné maso zprudka opečeme na tuku se slaninou, přidáme nasekanou cibuli a česnek a společně orestujeme. Podlijeme vodou a přidáme bujon. Dusíme v troubě 100- 150 minut při 160 C. Maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou a 10 minut provaříme. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |25. června 2013
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!