Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí mleté v zelenině se smetanou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozehřátém másle na mírném plameni mícháme mleté maso tak dlouho, dokud se nerozdrobí. Osolíme, mírně podlijeme vodou a vaříme 20 minut. Poté přidáme bujon, na hrubo nastrouhanou mrkev, kedlubnu a vaříme asi 10 minut. Zahustíme moukou rozmíchanou ve 2 dcl vody a provaříme. Na závěr vmícháme smetanu, prohřejeme a odstavíme. Podáváme s knedlíkem, nebo vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |23. února 2017
1*** Odpovědět
Peggy89 |27. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
Peggy89 |27. listopadu 2013
zajímavé Odpovědět
Hanina |20. listopadu 2013
dobrý nápad, rychlé Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!