Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso s houbami od babičky

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle (oleji) osmažíme drobně nakrájenou cibuli, až začne chytat nazlátlou barvu. Přidáme na kostky nakrájené maso a krátce osmahneme. Maso s cibulkou dáme do hrnce, mírně osolíme, přidáme pepř, kmín, celý plátek špeku, podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a dusíme do poloměkka. Přidáme žampióny nakrájené na plátky, dolijeme vodu a dusíme, až je maso měkké. Podle toho kolik chceme mít omáčky přidáme vodu, uvedeme do varu, zahustíme moukou kterou jsme rozmíchali v trošce vody a povaříme. Podle chuti dosolíme a okořeníme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |16. května 2013
klasika, která nezklame Odpovědět
jana.remkova.7 |25. února 2013
Mńam!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!