Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso po dalmatsku

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme, obalíme lehce v mouce a osmahneme po obou stranách na horkém oleji. Pak opečené plátky naskládáme do kastrolu, posypeme nasekaným česnekem a petrželkou, citrónovou kůrou, osolíme a opepříme. Olej, v němž se maso opékalo smícháme s vývarem, maso zalijeme, aby bylo přikryté, a pomalu dusíme doměkka. Podáváme s bramborem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!