Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso dušené na zelenině

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso protkneme slaninou a dusíme na osmahnuté, nakrájené zelenině a sádle. Při dušení občas maso zalijeme horkou vodou. Když je měkké, vyjmeme je a šťávu zaprášíme moukou, osmahneme a prolisujeme ji na maso.Část zeleniny můžeme nakrájet na nudličky, které necháme lehce osmahnout na tuku a přidáme je k hotové pečeni. Podáváme s dušenou rýží a zdobíme lístkem hlávkového salátu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |17. března 2013
Zkusím... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!