Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kostky se žampióny

Autor receptu: bak (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žampióny nakrájíme na plátky a na oleji orestujeme. Na trošce oleje zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme na kostky nakrájené maso a orestujeme. Dáme do tlakového hrnce, přidáme žampióny, podle chuti osolíme, opepříme a okmínujeme. Podlijeme trochou vývaru , hrnec uzavřeme a dusíme doměkka - asi 25 - 30 minut. Přilijeme vývar, uvedeme do varu, zahustíme škrobem ( nebo moukou ), který jme rozmíchali v trošce vody. Krátce povaříme a podle chuti dosolíme a dokořeníme. Podáváme s bramborem, rýží, pohankou, atd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |26. řijna 2013
hezká fotka Odpovědět
pajunc |26. řijna 2013
děkuji za recept :) 1+ Odpovědět
slava |26. řijna 2013
vypadá to dobře Odpovědět
betka |25. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
Kopretina007|26. řijna 2013
vypadá dobře! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!