Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kližka s párkem a kapií

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kližku nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Omytou, semen zbavenou kapii s párkem nakrájíme na drobno. Cibuli na oleji usmažíme do růžova. Přidáme maso, přiklopíme pokličkou a dusíme na mírném plameni (jednou obrátíme). Maso pustí vlastní šťávu. Po vydušení na tuk přidáme koření, zamícháme a podlijeme vodou. Za občasného zamíchání a podlévání vodou maso udusíme do měkka. K měkkému masu přidáme nakrájenou kapii a párek a ještě asi 5 minut podusíme. V troše studené vody rozmícháme hladkou mouku a šťávu zahustíme. Krátce provaříme a odstavíme. Podáváme s vařenou rýží. Nesolit!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |16. září 2014
ukládám Odpovědět
sarka.tuslova |3. září 2013
vyzkouším Odpovědět
pavlinf |2. září 2013
dobrota Odpovědět
IVETULIATKO |2. září 2013
super Odpovědět
piskotka |2. září 2013
dobrý Odpovědět
jobovab |2. září 2013
dobré Odpovědět
Lenny |2. září 2013
dělám podobně je to výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!