Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš na žampionech

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme a nakrájíme na stejně velké kousky.Na oleji spěníme cibulku,přidáme mletou papriku,vmícháme maso a za stálého míchání opékáme do vydušení vlastní šťávy.Potom maso osolíme,opepříme,přidáme ocet,rajčatový protlak,trochu vody a dusíme pod pokličkou do změknutí.Potom zahustíme moukou,přidáme houby ,hrášek,na proužky nakrájenou papriku,rozetřený česnek a dusíme až maso a houby úplně změknou.Podáváme z chlebem nebo rýží

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |29. března 2014
je vynikající Odpovědět
sari |4. února 2014
1+++++ Odpovědět
Martinka |3. února 2014
1+,krása :-) Odpovědět
pecenicko |23. ledna 2014
ukládám si a vyzkouším Odpovědět
Proxi |20. ledna 2014
Ukládám si :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!