Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí carpaccio s jahodami

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

V pánvi rozehřejte olej, na něm zprudka ze všech stran opečte maso a vyjměte ho. Nechte vychladnout, pak pečlivě zabalte do alobalu, dobře utáhněte na pevný váleček. Nechte nejméně 3 hodiny mrazit. Cibulky podélně nakrájejte na velmi tenké proužky. Dejte je do ledové vody, aby se zkroutily. Maso vyndejte z mrazáku a ostrým nožem nakrájejte na co nejtenčí plátky. Plátky masa a jahod naaranžujte na talíř a ozdobte kudrlinkami cibule. Zakapejte octem a citrusovou šťávou. Osolte, okořeňte a neprodleně noste na stůl.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |22. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!