Staňte se našimi fanoušky na:

Houskové knedlíky s ementálem

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo a vajíčka rozšleháme do pěny a přidáme nastrouhaný ementál. Housky nakrájíme na jemné plátky, přelijeme je mlékem a necháme nasáknout. Pak je zase dobře vymačkáme a se strouhankou je přidáme k máslovému základu. Osolíme, opepříme, přidáme i kmín a papriku a vypracujeme těsto. Necháme 20 minut odpočinout a znovu promícháme. Poté vytvarujeme malé knedlíky a ve vroucí vodě vaříme 8 - 10 minut. Jsou dobré k pečeným pokrmům.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |8. prosince 2013
zkusím Odpovědět
Peggy89 |8. prosince 2013
zajímavý recept Odpovědět
Nejedlé recepty|24. března 2014
Prosím o odstranění fotky. Nepatří autorce receptu, je použita bez svolení autora fotografie. Děkuji. Hana Nejedlá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!