Staňte se našimi fanoušky na:

Houbová frittata

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné houby nakrájíme na menší kousky, cibulku nasekáme najemno. Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme cibulku, pak přidáme houby a ještě asi 2 minuty opékáme. Osolíme a opepříme. V misce prošleháme vejce se solí a parmazánem (trochu si dáme stranou), vmícháme houby s cibulkou. Na pánvi (vhodné do trouby) rozehřejeme máslo, vlijeme vaječnou směs a asi 5 minut necháme na mírném ohni prohřívat až skoro ztuhne. Pak posypeme zbylým parmazánem a zapékáme na 200°C, dokud povrch frittaty nezačne zlátnout. Pak ji necháme mírně zchladnout, nakrájíme na porce a ozdobíme pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!