Staňte se našimi fanoušky na:

Horalská polévka

Autor receptu: lucikpucik (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do polévky dáme tolik vody na kolik porci ji chceme. na 1 porci 1/4l vody. Vepřovou plec nakrájíme na malé kostičky, orestujeme a vaříme. Přidáme: nakrájené žampiony, na kostičky nakrájenou mrkev, 1 na kostičky sterilizovaný celer i s nálevem), na kostičky brambory. Vše povaříme a dosolíme. Přidáme kari koření (mleté) dle chuti ocet Nakonec zakvedláme 1 sladkou smetanu, 1/2 lžíce mouky opět povaříme

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
gwendy |23. května 2013
ukládám do oblíbených Odpovědět
iva.vecerova |18. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!