Staňte se našimi fanoušky na:

Hodslavská řezanka

Autor receptu: Jenda (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, přidáme masox, který necháme rozpustit, poté přidáme na nudličky nakrájené maso, zarestujeme a až pustí šťávu přidáme rajský protlak, opepříme a pod pokličkou za občasného podlévání horkou vodou dusíme do poloměkka. Přidáme houby, celou Moravanku a dusíme do měkka. Podáváme s bramboráčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |30. září 2013
vyzkouším, šlo by to i s kunovjankou - nemusí se krájet? Odpovědět
Januse |20. června 2013
vyzkouším Odpovědět
zuzi |22. května 2013
vyzkouším Odpovědět
ohen |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.h |18. března 2013
dobrota Odpovědět
any20 |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
+Bábrle+ |27. ledna 2013
to být mohlo být dobré Odpovědět
jola |26. ledna 2013
vyzkouším, vypadá to dobře Odpovědět
jana.remkova.7 |7. ledna 2013
Já tady byla dříve!:-)) Odpovědět
jana.remkova.7 |7. ledna 2013
Jeníku nazdárek!! Jako vždy od tebe, paráda!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!