Staňte se našimi fanoušky na:

Hlívový salát s kuřecím masem

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • kuřecí maso nebo kuřecí šunka
  • salátová okurka
  • 500 g hlívy ústřičné
  • 1 lžíce hrášku (sterilovaného)
  • 1 lžíce kukuřice (sterilované)
  • 2 lžíce oleje (rostlinného)
  • 1 dl vody

Pracovní postup:

Hlívu očistěte, nakrájejte a poduste na tuku nejméně 20 minut. Podušené houby nechte vychladnout. V misce smíchejte vychlazenou hlívu s nasekaným kuřecím masem nebo šunkou, osolte, opepřete. Vše promíchejte podle chuti s octem a sterilovanou zeleninou, a nechte v chladničce uležet. Můžetete ozdobit např. salátem okurkou nebo jinou zeleninou podle své chuti. Můžete přidat i ořechy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!