Staňte se našimi fanoušky na:

Hlíva ústřičná na kmíně

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlívu omyjeme a necháme okapat. Odřízneme tuhé části nohy tak, aby vznikla jakási ouška. Spodní část houby potřeme utřeným česnekem, posypeme kmínem a jemně osolíme. Pak obalíme v hladké mouce. Hlívy smažíme na horkém tuku tak dlouho, než změknou a získají jemně zlatavou barvu. Necháme je okapat na ubrousku. Servírujeme s vařenými nebo osmaženými bramborami, pečivem nebo zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |23. řijna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!