Staňte se našimi fanoušky na:

Hlávkový salát s majonézou

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Červenou řepu uvaříme, nakrájíme nebo nastrouháme na hrubém struhadle. Kyselé okurky a kapary rozsekáme, olejovky zbavíme páteří a rovněž rozsekáme. Celer do poloměkka povaříme v osolené vodě, necháme vychladnout a nastrouháme jej na hrubém struhadle. Hlávkový salát rozebereme na listy, opereme pod tekoucí vodou a nakrájíme na menší kousky. Všechny uvedené součásti smícháme, promícháme majonézou umíchanou ze žloutků natvrdo vařených vajec a z oleje. Ochutíme octem, hořčicí a pepřem. Salát urovnáme na mísu a ozdobíme drobně rozsekanými bílky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!