Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelínový dip

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Rajčata rozpůlíme, zbavíme jádřince a položíme je řezem nahoru na plech. Pokapeme je olejem a octem, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a rozmarýn. 2) Pečeme 30 minut na 230 °C. Poté je necháme vychladnout a nasekáme. 3) Hermelíny pokojové teploty zbavíme kůrek a nakrájíme na kostky. 4) Smícháme hermelíny a smetanový sýr, vmícháme rajčata a bazalku a rozdělíme do zapékacích misek. 5) Pečeme 25 minut na 180 °C. 6) Jíme ještě teplé s nasucho opraženým toasty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
To vypadá naprosto úžasně Odpovědět
Annett |25. řijna 2014
lahůdka Odpovědět
pajunc |25. řijna 2014
Bezva nápad :) Odpovědět
objev |7. řijna 2014
Hrozně dobré je to i s nasucho opečenou tortillou. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!