Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelínové těstoviny

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve vroucí osolené vodě s oleje uvaříme těstoviny a sušené houby. Uvařené je scedíme a necháme okapat.Rozpustíme na pánvi lžíci másla a orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme nakrájený pórek a přisypeme bazalku.Do máslem vymazaných zapékacích forem vložíme plátek uzené kýty, naplníme formu porcí uvařených těstovin, přidáme vrstvu restované cibule s pórkem a bazalkou. Ozdobíme na tenké plátky nakrájeným rajčetem a nakonec položíme proužky hermelínu. Necháme zapéct v troubě při 150 °C asi 15 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |20. řijna 2013
uloženo Odpovědět
sari |6. května 2013
děkuji Odpovědět
Uzzi1 |6. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!