Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelínová bašta

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Hermelín rozkrojíme podélně. Obě půlky vydlabeme a hmotu smícháme s máslem a ostatními přísadami dle chuti. Naplníme zpět do „hermelínových mističek“, spojíme, zabalíme zpět do původního obalu a necháme v lednici ztuhnout. Krájíme na plátky nebo na trojúhelníčky. Tuto dobrůtku můžeme použít jako součást obložených mís, talířů apod. Pochoutka bude ještě chutnější, když dno „mističek“ ještě před naplněním lehce potřete hořčicí a vyložíte šunkou, či jiným salámem - fantazii se meze nekladou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |20. řijna 2013
uloženo Odpovědět
Linda |10. června 2013
zkusím Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |8. května 2013
uloženo díky Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
PetaDomca |7. května 2013
mnam Odpovědět
zajdixs |7. května 2013
zkusím :) Odpovědět
DVOJIR|20. řijna 2013
chutné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!