Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín v těstíčku

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny rozpůlíme a postupně obalujeme v hladké mouce, rozkvedlaném vejci a mandlových lupíncích. Obalené sýry vložíme do rozpáleného tuku a asi 2 minuty fritujeme dozlatova. Jednu půlku meruňky nakrájíme na tenké plátky, zbylé na malé kostičky, které pak zamícháme do omáčky. Listy salátů očistíme, rozložíme na talíře a upravíme na ně osmažený sýr.Ke každé porci přidáme trochu omáčky. Petrželku omyjeme, pomeranč nakrájíme na plátky. Sýry ozdobíme plátky pomeranče, proužky meruňky a lístky petržele. Podáváme s bagetou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |11. června 2013
to bude mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!