Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín s nivou

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
70× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme hermelín, rozpůlíme ho a doprostřed vložíme plátek nivy. Potom obalíme v trojobale a smažíme klasicky. Podáváme například s fazolkama. Nejlépe čerstvé, pokrájené podélně a jen udělané na páře. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Atlas|2. července 2013
ta fotka vypadá prímově Odpovědět
Atlas|2. července 2013
výborné Odpovědět
šj001|29. června 2013
výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!