Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín s nivou

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
70× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme hermelín, rozpůlíme ho a doprostřed vložíme plátek nivy. Potom obalíme v trojobale a smažíme klasicky. Podáváme například s fazolkama. Nejlépe čerstvé, pokrájené podélně a jen udělané na páře. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

DVOJIR|2. listopadu 2013
dobrý nápad! Odpovědět
Pohádka|2. listopadu 2013
vypadá opravdu dobře! Odpovědět
Pohádka|2. listopadu 2013
vyzkouším! Odpovědět
Kopretina007|12. řijna 2013
moc pěkné! Odpovědět
CZECH|11. řijna 2013
dobré Odpovědět
MAZEC|3. řijna 2013
dobrota! Odpovědět
Karolina111|29. září 2013
zajímavé Odpovědět
Petr121212|28. září 2013
dala bych si. Odpovědět
šáša|27. září 2013
uloženo Odpovědět
Dášík|23. září 2013
To jsem ještě nejedla. Uložím. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!