Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín s nivou

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
70× přidáno do oblíbených

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |24. září 2014
To, zda jsou fazolky čerstvé, poznáme podle toho, že když fazolku ohneme – zlomí se. Odpovědět
Michele |13. června 2014
Díky za 57 srdíček! Odpovědět
mikotka |10. června 2014
mnam Odpovědět
Michele |9. června 2014
díky za 56 srdíček :) Odpovědět
Michele |25. listopadu 2013
Děkuji za 55 srdíček! :) Odpovědět
VELKAKOKI |24. listopadu 2013
oba sýry mám ráda, ale talovéto spojení neznám- vyzkouším.. Odpovědět
Michele |27. září 2013
Děkuji za 46 srdíček! Odpovědět
Michele |23. září 2013
Zase někdo taktizuje a odebírá zpětně již daná srdíčka.... ;) Odpovědět
Michele |22. září 2013
Dát před smažením na chvíli do mrazáku a nevyteče. :) Odpovědět
Michele |22. září 2013
Aktuálně 44 ;) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!