Staňte se našimi fanoušky na:

Havířská fazolačka (z valašské kuhyně)

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přebrané fazole několikrát propláchneme, zalijeme vodou a necháme máčet, aby dobře nabobtnaly. Nabobtnalé fazole v téže vodě uvaříme téměř do měkka, přidáme vývar a dovaříme. Ke konci vaření přidáme kousek skořicem necháme ji krátce povařit a opět vyjmeme. Polévku dochutíme octem, osolíme, přidáme smetanu, zjemníme máslem a krátce povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!