Staňte se našimi fanoušky na:

Gurmánské cukroví

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na těsto utřeme máslo, pokojové teploty, s vejci, cukrem a vanilkou do pěny. Polevu rozehřejeme při mírné teplotě ve vodní lázni a vmícháme, přidáme mouku a mandle, zamícháme. Hmotu dáme do cukrářského sáčku s velkou hladkou hubičkou a na plech s pečícím papírem stříkáme 2.5 cm velké kuličky - necháváme dostatečné odstupy, hmota se rozteče. Pečeme 10-15 minut na 200°C (plyn st.3). Po vychladnutí potřeme marmeládou, necháme uschnout a přetřeme čokoládovou polevou rozehřátou ve vodní lázni. Do ještě vlhké polevy zastrčíme pistácii.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!