Staňte se našimi fanoušky na:

Gulášek z jatérek a srdíček

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Srdíčka očistíme od blanek a tučných kousků, pokrájíme na plátky, jatýrka na kostičky a společně s jemně nakrájenou cibulkou osmahneme na trošce oleje. Vmícháme papriku, podlijeme vařící vodou a dusíme, dokud není maso téměř měkké. Zahustíme moukou, provaříme a teprve potom solíme, jinak játra ztvrdnou. Podáváme s rýží nebo bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
dělám :) Odpovědět
ehm |4. ledna 2013
mnam Odpovědět
ehm |4. ledna 2013
brzy uvarim Odpovědět
ehm |4. ledna 2013
to mam rada Odpovědět
Uzzi1 |29. prosince 2012
dobrý gulášek Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!