Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš segedínský

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
102× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kysané zelí několikrát překrojíme. Maso opereme a nakrájíme na dva řízky na 1 porci. Naklepeme, poprášíme paprikou, solí a moukou a osmažíme na tuku od osmažené cibulky. Do kastrolu klademe střídavě syrové zelí, osmažené maso, trochu cibule a koření, pokrm zalijeme malým množstvím vody a povaříme v nepřikryté nádobě. Když je zelí měkké, zahustíme je moukou podle potřeby osolíme a přidáme rajčatový protlak. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |27. dubna 2013
Vyzkouším, krásně vypadá :) Odpovědět
kote19 |26. února 2013
mňamka :) Odpovědět
JanaB |16. února 2013
Mám ho ráda. Odpovědět
biglol |4. února 2013
dobrý gulášek Odpovědět
ehm |4. ledna 2013
dávám smetanu Odpovědět
ehm |4. ledna 2013
brzy uvarim Odpovědět
ehm |4. ledna 2013
mnam Odpovědět
Uzzi1 |29. prosince 2012
dělávám, ale se smetanou Odpovědět
david.kruml.1 |16. prosince 2012
do segedínu patří mléko nebo smetana Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
dělávám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!