Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš segedínský

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
102× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kysané zelí několikrát překrojíme. Maso opereme a nakrájíme na dva řízky na 1 porci. Naklepeme, poprášíme paprikou, solí a moukou a osmažíme na tuku od osmažené cibulky. Do kastrolu klademe střídavě syrové zelí, osmažené maso, trochu cibule a koření, pokrm zalijeme malým množstvím vody a povaříme v nepřikryté nádobě. Když je zelí měkké, zahustíme je moukou podle potřeby osolíme a přidáme rajčatový protlak. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |18. května 2013
Je to dobrota a přidávám trochu smetany. Odpovědět
Aidel |14. května 2013
Ten můžeme :-) Odpovědět
Anna1960 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
lucie.s.kopecka |10. května 2013
vypadá opravdu báječně, také děláme, ale bez rajčatového protlaku, takže vyzkouším Odpovědět
aknalb |8. května 2013
vypadá úžasně Odpovědět
libka.nemcova |6. května 2013
ukládam a v budoucnu vyzkousim Odpovědět
jana.bukvajova |4. května 2013
nejspíše zítřejší oběd :) Odpovědět
tepito |4. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Dandik60 |3. května 2013
zkusím Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!