Staňte se našimi fanoušky na:

Gratinovaná treska

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • hrst mandlí
  • plátky parmská šunky (prosciutto)
  • pepř
  • 25 g parmazánu
  • 200 g creme freche
  • 4 kusy rybího filé
  • 4 kusy tresky
  • 3 lžíce pesta

Pracovní postup:

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Všechny kusy tresky nebo rozmražených filetů z obou stran osolte a opepřete a pak každý oviňte plátkem prosciutta a vyskládejte do zapékací mísy. Poté mezi rybu i na ni rozprostřete creme fraiche a pesto. Posypte parmazánem a pečte patnáct až dvacet minut. 2. Těsně před koncem pečení zasypte mandlemi. Podávejte s bílou bagetou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |20. listopadu 2014
dobré 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!