Staňte se našimi fanoušky na:

GOJA- plnene veprove strevo

Autor receptu: eva.taragosova (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Streva omyjeme ocistime aspon 3x. do mysi si nastrouhame brambory- pridame nastrouhany cesnek celou hlavicku.pridame 1 vejce.sul pepr.a hl.mouku jako na bramborak.zamichame a tou smesi plnime ty streva,jeden konec zavazeme niti nebo paratkem.takto naplneny streva dame do varici vody osoleny.Varime asi hodinu a pul.pak je vyjmeme a nechame schladit.potom je prendame na pekac pokapeme olejem a zapeceme v trube do ruzova.JE to pochoutka.priloha chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

biglol |11. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
eva.taragosova|24. řijna 2013
to je teda dobry- vyskousej ---------------- Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!