Staňte se našimi fanoušky na:

Gnocchi al ragú

Autor receptu: Angelis (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nalijte trošku olivového oleje (cca 3 polévkové lžíce) do malého hrnce nebo pánve. Následně vložte mleté maso, opepřete ho a osolte. Maso smažte na středním ohni dokud není hotové. Hotové maso zalijte rajčatovým protlakem. Protlak osolte, opepřete a zakryjte pokličkou – nechte vařit na velmi mírném ohni min. 1 hodinu. Protlak musí pomalu bublat a ne naplno vřít. Potom dejte vařit vodu na těstoviny, osolte ji hrubou solí (cca 1/3 hrsti). Až začne bublat voda dejte do ní vařit gnocchi. Gnocchi jsou hotové zhruba po 1 minutě, poznáte, že jsou hotové až vám vyplavou na povrch – pokud si nejste jistí tak ochutnejte – nenechejte je hlavně vařit příliš dlouho jinak se rozblebtají. Na konec smíchejte gnocchi s omáčkou a podávejte posypané parmezánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |12. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Hanina |2. řijna 2013
ukládám Odpovědět
piskotka |24. září 2013
dobré Odpovědět
pajunc |23. srpna 2013
super, gnocchi mám ráda na všechny způsoby, ukládám Odpovědět
Jana 9|25. ledna 2014
ukládám Odpovědět
Vltava|12. řijna 2013
uloženo Odpovědět
kulíšek333|7. září 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!