Staňte se našimi fanoušky na:

Ghí

Autor receptu: kyschu (69 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Bezlepkové
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přepuštěné máslo, je naprosto vynikající tuk na vaření a smažení. Připravuje se velmi pomalým převařováním másla a odstraňováním vody a ostatních příměsí až zůstane čistý, zlatožlutý olej. Doba vaření závisí na připravovaném množství: 1 kg másla – 1/2 h. vaření – vznikne 800 g ghí 2,5 kg másla – 3 h. vaření – vznikne 2,2 kg ghí 5 kg másla – 5 h. vaření – vznikne 4,6 kg ghí

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

silvie.andrejkova |16. června 2013
ukládám:-) Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
zkusim Odpovědět
dajul |12. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
jola |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!