Staňte se našimi fanoušky na:

Fruit cobbler - ovocný americký nákyp se zmrzlinou

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Předehřejte troubu na 180/160 stupňů a vymažte formu. Vejce ušlehejte s jedním šálkem cukru, po chvíli přidejte margarín a mléko a přisypte mouku smíchanou s práškem do pečiva a solí. Vlijte do připravené formy. Sherry nebo brandy nalijte do kastrůlku, přidejte zbytek cukru a krátce povařte; stačí asi čtyři minuty. Potom už přisypte ovoce, prohřejte a směsí přelijte těsto. Pečte přibližně půl hodiny. Podávejte horké se zmrzlinou nebo šlehačkou. Cobbler si můžete upéct z různých druhů ovoce – ať už ho namícháte, nebo zůstanete u jednoho. Buď ho můžete dát na dno formy a přikrýt těstem, anebo to provést přesně naopak.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Proxi |14. ledna 2014
ukládám Odpovědět
pastelkat |6. ledna 2014
ukladam,a vyzkouším Odpovědět
vilemina |3. ledna 2014
Dělám, mám stejný recept, cobbler je výborný. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!