Staňte se našimi fanoušky na:

Fondán

Autor receptu: olga.melicharova.54 (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nasypeme želatinu, zalijeme studenou vodou a necháme 3 min. působit. Zahřejeme jen tak, aby se želatina rozpustila, přidáme med a necháme také rozpustit - NESMÍ VAŘIT!!!! a přidáme lžičku mandlového aroma. Teplou hmotu nalijeme do 700 g moučkového cukru (někomu stačí někdo ještě přidá, max. 1 kg) a zapracujeme, hmota je hodně lepivá, podsypáváme solamylem a na ruce použijeme Omegu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

uuu|13. května 2013
hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!