Staňte se našimi fanoušky na:

Falešný ruský kaviár

Autor receptu: +Bábrle+ (1284 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lilek podélně rozřízneme, důkladně osolíme, potřeme olivovým olejem a položíme na vymazaný plech. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme 25 minut. Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na másle v pánvi orestujeme dozlatova. Do ní vmícháme očištěné a na kousky nakrájené houby, opečeme a podlijeme vodkou. Dusíme tak dlouho, dokud se všechna tekutina neodpaří. Odstavíme a dáme vychladnout. Střed vychladlého lilku vydlabeme a v misce vidličkou rozmačkáme. K němu pak přimícháme podušené houby,na jemno nasekané bylinky a nastrouhaný tavený sýr. Podáváme s tmavým chlebem nebo vekou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janatka |14. července 2015
jak se dá nastrouhat tavený sýr nikdy jsem to nezkoušela !!!!!!!!!!!!!!to je trošku divné-néé???o jaké houby má jít,možno i mražené?? Odpovědět
Rena.KI |7. července 2014
Je to dobré. Odpovědět
Alpenrose |6. července 2014
***** Odpovědět
yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
kockaviky |9. prosince 2013
zajímavé Odpovědět
Hospodyňka |10. května 2013
určitě vyzkouším!! Odpovědět
kyschu |21. února 2013
falešný kaviár dělala i moje babička Odpovědět
katy9 |5. února 2013
hezké foto..ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Iness |30. ledna 2013
Vyzkouším Odpovědět
Yvajs |25. ledna 2013
velice zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!