Staňte se našimi fanoušky na:

Empanády s masem a špenátem

Autor receptu: Jana Konečná (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na oleji opečeme jednu cibuli, chilli papričku, jeden stonek celeru a dva stroužky česneku – vše nakrájené najemno. Po čtyřech minutách přidáme římský kmín a mleté maso. Až je maso hotové, přidáme fazolky a nasekaný koriandr. Osolíme. Připravili jsme si masovou směs. Nyní si připravíme špenátovou směs: Zbylou cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a opečeme na másle. Přidáme špenát, podusíme a osolíme, opepříme. Poté necháme vychladnout a vmícháme strouhanou goudu. Těsto na pizzu vyválíme na plát. Vykrajujeme kolečka, která plníme buď masovou nebo špenátovou náplní. Okraje potřeme vejcem, přepůlíme a zpevníme. Vidličkou můžeme ozdobit okraje empanády. Pečeme 15-20 minut na 200 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!