Staňte se našimi fanoušky na:

Džus z pomerančové kůry

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve 2 litrech vody vaříme omytou kůru z pomerančů,až sedne na dno odstavíme , vychladlou rozmixujeme , v 5 litrch studené vody rozpustíme cukr a kyselinu citronovou , smícháme s rozmixovanou kůrou , dáme do skenic a uchováváme v ledničce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

brenda |29. května 2013
vyzkouším Odpovědět
honzíček |27. května 2013
oo)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!