Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené vepřové maso s mozečkem

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso nakrájíme na kousky.Cibuli nakrájíme a na sádle osmažíme dorůžova.Přidáme maso, osolíme, okořeníme a na sádle s cibulkou osmažíme.Mírně podlijeme vývarem a dusíme doměkka.Pak přidáme mozeček, utřený česnek, podle potřeby podlijeme a dodusíme spolu s mozečkem.Hotový pokrm podle potřeby dochutíme. Podáváme s tmavým pečivem a sterilovanou okurkou nebo jablečným křenem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!