Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené hrušky s vínem a plísňovým sýrem

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Hrušky rozpůlíme a zbavíme jádřince. 2) Dáme je do kastrolu, zalijeme vínem, přidáme koření a vaříme asi 5 minut. 3) Poté je necháme v nálevu vychladnout. 4) Gorgonzolu si nakrájíme na kostičky, mátu a petrželku najemno. 5) Hrušky dáme na talíř a posypeme sýrem, mátou a petrželkou. Zakápneme olivovým olejem a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
zkusím Odpovědět
sonizna |7. července 2015
Nebo jen tak.. Odpovědět
asona |7. července 2015
třeba k palačinkám Odpovědět
asona |7. července 2015
Dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!