Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená sezónní zelenina pod maso

Autor receptu: lenka.drcmankova (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninku nakrájíme na kostky a dáme na pánev dusit do změknutí. Nemusíme dochucovat, abychom pak maso neměli přesolené. Ještě horké přendáme do skleniček, zavaříme a uchováme v chladu a temnu. V zimě můžeme přidávat pod maso nebo si dávat klidně samotné s pečivem. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |18. listopadu 2013
výborný nápad, jak zužitkovat zeleninu Odpovědět
petrapo |3. listopadu 2013
uložíno;) Odpovědět
daramacho |18. září 2013
dobré Odpovědět
pes |17. září 2013
uloženo Odpovědět
allys89 |15. září 2013
super recept ;) Odpovědět
E- |13. září 2013
děláme podobně Odpovědět
kuchticek |12. září 2013
fajn Odpovědět
Hanina |9. září 2013
zkusím Odpovědět
piskotka |9. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!