Staňte se našimi fanoušky na:

Dušená kapusta s hovězím a vepřovým masem

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle zpěníme cibuli a přidáme obě masa nakrájená na kostky a orestujeme,posolíme a opepříme pak podlijeme vodou nebo bujonem z kostky a dusíme do měkka tak až na tuk. ve vedlejším hrnci dusíme nakrájenou kapustu do měkka. Až máme obojí měkké smícháme vše dohromady, zahustíme rozkvedlanou moukou ve vodě, převaříme a dochutíme česnekem. Pokud je potřeba dosolíme i dopepříme. Kdo nemá rád kapustu použije hlávkové zelí. Podáváme s vařeným bramborem.mě osobně chutná jen tak s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!