Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží paštika

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra rozmixujeme a postupně k nim přidáváme vejce, sůl, koření , šlehačku (popř. další ingredience, které už nemixujeme). Směs dáme do zapékací misky a pečeme. Pozn. kořením nešetřete Varianty : do uvedené směsi lze přidat 1) červené víno(portské), provensálské koření, mandle 2) brandy, provensálské koření, nakrájená šunka 3) kousky restovaných jater , česnek, pepř, majoránka

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

holub|28. ledna 2015
s brandy to nemá chybu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!